8 Nisan 2014 Salı

Kingdom Online Wizard Tanıtımı


Merhaba Kingdom online oyuncuları;


Wizard karakter açtığınızda bütün oyunların alt yapısında aşağı yukarı aynı sistem mevcut arkadaşlar.

Wizard kingdom onlineda da 3 ana kısıma bölümmuş durumda.











Fire (alev) : Şuanlık durumda ilerideki değimleri göz artı ederek belirtiyorum Damegeleri yüksek fakat stun yani blocklayıcı özelliği çok fazla bulunmayan bir karakter olarak karşımıza çıkıyor.

Glacier (Buz): Şuanda glacier de yani buz magemiz oyundaki işlevi yavaşlatmak adına çalışıyor ve etkili yavaşlatma skilleri bulunan bir karakter olarak göz önüne geliyor.

Lightning (Elektrik):Şuan da bu karakterimizde stun özelliği  diğer mage sınıflarına göre biraz daha yoğun diye biliriz.damageler ise bir fire mageye göre tabiki kısıtlı ama stunlar sayesinde oyun içinde baya kendini hissettirebilen bir karakter olarak karşımıza geliyor.

Sıra ile sizlere Jobları tanıtmaya çalışacağım ilk öncelikle takdir edersiniz ki, kendi jobum olan flame wizard'ı
tarif etmek isterim.

Flame wizard olarak damageler standar bir wizard veyahud mage düzeyinde fakat biraz daha iyileştirilmesi gereken bir job olarak göz önüne geliyor dayanıklılık konusunda skill konusunda biraz daha iyileştirmenin geleceği ve bunun için uğraştığımı mage oynayacaklar adına sözünü verebilirim size.Detaylı skil tablolarını çoğu arkadaş biliyordur ama en kısa zamanda düzenleyip onuda sizlere sunacağım.

   Wizard ile ilgili sorularıda konu altına yazabilirsiniz.Sıra ile bütün merak ettiklerinizi cevaplayabilirim arkadaşlar.
BÜTÜN MAGE SINIFLARI İLERLEYEN ZAMANLARDA SKİLL AÇIKLAMALARI İLE ANLATILACAKTIR.

0 yorum :

Yorum Gönder