9 Nisan 2014 Çarşamba

Kingdom Online İtem Trade Bulletin Panosu


Merhaba sevgili Kingdom Online oyuncuları;

Bugün sizlere oyunun bir güzel özelliğini anlatmak üzere karşınızdayım.Oyunumuzda bir takas panosu mevcut oyunun değimiyle tabiki takas değil bildiğiniz satış panosu elinizde çok değerli bir item var veya acil işiniz var evden çıkmanız gerekiyor vs vs peki oyundada acil paraya ihtiyacınız var o zaman bu sistem tam sizin işinize yarayacak bir sistem bu.
Peki bu sistem nasıl çalışıyor onu anlatmaya çalışalım.
Panomuza sağ tıklayıp veya "F" tuşumuza basıp panomuzu açıyoruz.Ardından Market Place diyip giriyoruz.
Girdikten Sonra ise birazdan aşağıda resmini paylaşacağım sayfa gelecektir karşınıza.Bu sayfada hangi kullacının ne item koyduğunu ne kadar koyduğunu ve kaç adet koyduğunu görebilirsiniz.
İstersinize ALL (hepsi) kısmından bütün malzemelere bakabilir ister isenizde aradığınız malzemenin kategoresini seçip işinizi azaltabilirsiniz.
Gordüğünüz gibi SEARCH (arama) bu kısımda istediğiniz item ı arayabilirsiniz bulup satın alabilirsiniz.
Birazdan item nasıl koyulduğunuda göstereceğim .
Şimdi ise FOR SALE (satış için) olan bölüme geçiş yapalım bakalım.
Evet arkadaşlar for sale kısmındayız ve bomboş bir sayfa bu sayfaya satmak istediğimiz birkaç item ekleyelim değilmi?
Sağ alt köşede görmüş olduğunuz sell kısımına tıklayıp giriyoruz hemen.Sizin için ben bir item koyacağım ve bunu anlatacağım birazdan ilk önce nasıl koyulduğunu görmek için bir ss imizi koyalım.
Evet arkadaşlar item koymak için hazırız siyah küçük kutucuğa tıklıyoruz ilk önce sonra "B" tuşu ile çantamızı açıp koymak istediğimiz item ı tutup o siyak kutucuğun içine sürüklüyoruz dileyenler sağ tıklada yapabilirler.İtem ı siyah kutumuza koymadan önce şundanda bahsedelim misal elinizde 100 adet kristal war bunun 10 adedini koymak istiyorsunuz bunun için ilk önce çantanızda item ı çantanızda bölmeniz gerekmektedir.Bunu da kolaylıkla SHİFT+SOL CLİCK ile çok kolaylıkla satmak istediğiniz miktarı ayırabilirsiniz.Şimdi siyah kutucuk içine item ımızı gönderiyoruz sonra ise Price kısmından kaç paraya satmak istediğimizi yazıyoruz.NOT: Çoklu item satarken yani 50,100 adet satarken Price e yazdığınız fiyat birim fiyatınızdır. Devam edecek olursak fiyatımızıda belirledikten sonra toplam elinize geçecek paradan birde komisyon kesliyor.Bu komisyon ise satacağınız item ın kaç saat duracağına bağlı olarak değişiyor.
Evet arkadaşlar burda işte gördüğünüz gibi 12 saat ile 24 saat arasındaki kobisyon farkını görüyorsunuz.Herşeyimizi yazdıktan sonra Post item diyip itemimizi panoya gönderiyoruz.Bazı arkadaşların akıllarında soru işareti kalmış olabilir oyunda olmazsak para bize ulaşırmı ?
İtem ınız çekildiği anda sizi Letter sistemi ile paranız geliyor fakat para pano systemi üzerinden geliyor siz hiçbir zaman item ı kimin çektiğini bilemiyorsunuz.Bu yüzden itemlarınızın fiyatı koyarken çok dikkatli olunuz.
İtem satmayı gördük birde isterseniz almaya bakalım.
Artık hepimiz panoyu açmayı öğrentiğimizi göre oraları bahsetmeye gerek yok alacağımız ürünün üzerine sağ tıklayıp açılan pencerede adedimizi yazıp Purchase diyip ürünümüzü alıyoruz.Ürün para gibi letter a düşmüyor direk kasanıza geliyor arkadaşlar.
UMARIM FAYDALI OLMUŞTUR ARKADAŞLAR BAŞKA BİR KONUDA GÖRÜŞMEK ÜZERE.

0 yorum :

Yorum Gönder