9 Nisan 2014 Çarşamba

Kingdom Online Lejyon Bilgilendirme

Merhaba Kingdom Oyuncuları;

  Oyunumuzdaki Lejyon sisteminden biraz bahsedelim istedim.Kingdom Online adınında verdiği cazibe ile büyük gruplaşmalara gebe bir mmorpg bir oyun olacaktır.Oyunumuzda her mmorpg oyunda farklı isimlerle anılan grup veya birlik isimleri Kingdom online da LEJYON ismine bürünmüş.

      Biraz lejyon sisteminden bahsedelim.Lejyon kurmanız tek şartı arkadaşlar 30,000 coinsiniz bulunması.Lejyon kurulduktan sonra lejyonunuzun bir kasası ve lwl i oluyor.

İlk baş dilersiniz ki merak edilen şey lwl konusudur sanırım.Lejyonumuz lwl atladıkça lejyon kapasitesi yani barındıracağı member , user her ne derseniz sayısı artıyor ve bunun yanında lejyonda bulunan bütün bireylere çeşitli özellikler veriyor misal verecek olursak %10 def artışı gibi %3 critical damage artışı gibi DEĞERLER VE BU ARTIŞ BİLGİLERİ TAMAMEN ÖRNEK TEMSİL ETMEKTEDİR.

CREATE A LEGİON  bölümüden 30.000 coins karşılığında lejyonumuzu oluşturuyoruz.Tabi herkez bir pelerin düşüncesinde değil mi ?
   Onada hemen açıklık getirecek olursak LEJYONUMUZ 3 LWL E ULAŞTIKTAN SONRA pelerin sahibi olabiliyoruz.

LEGİON COMMUNİTY: Bu bölümde ise oyundaki lejyon topluluklarını görebiliyoruz.İstediğimiz lejyonu tabloda bulup Lideri ile irtibat kurabilir.En önemli ise Lejyona girmek için istekyollayabilirsiniz.

MERCENARY BOARD Kısmı ise paralı asker kısmı bir lejyona paralı asker olarak çalışabilirsiniz.Bu bölümde lejyona girmek zorunda değilsiniz.sadece o lejyon adına savaşıyorsunuz gibi düşünün.Lejyon kale kazandıkça siz coins kazanacaksınız.Bir nevi maaşlı işçisiniz arkadaşlar.

Son olarak ise "J" tuşu ile lejyon sayfasını kolayca açabilir npc ye gitmeden olduğunuz yerden lejyon kurabilir veya bir lejyona girmek için sitek yollayabilirsiniz.

Şimdi sırada takdir edersiniz ki son olarak Lejyon Bankasını anlatmak kaldı sanırım ondan da bahsedelim hemen.
          Arkadaşlar Eminim ki mmorpg oynayıpta ben knight oynamadım diyen yoktur sanırım knight online da köklü bir geçmişiniz war ise clan kasası veya kasa char ne demek olduğunu anlayabilirsiniz.Knight daki olay resmmiyete dökülmüş denilebilir kısacası.Lejyonunuz bir kasası var ve bu kasadan ilk başta sadece Lejyon lideri item ve para alabilir fakat herkez yetki verilmeden item koyabiliyor.Lejyon liderinin yetki verdiği arkadaşlarda bu kasadan item çekebilirler.
Lejyon kurduktan sonra bazı eklentiler geliyor ittifak gibi yani knight dilinden konuşacak olursak ally clanlar gibi bunlardan bahsedelim biraz.

Evet arkadaşlar dediğim gibi lejyon u kurduk ama yeni lejyon olduğu için 3 lwl olmadığından Lejyon deposunu açamıyoruz.
Onun altında olan sekme ise Lejyon bozmak için kullanıyoruz arkadaşlar.
Lejyon topluluğundan yine oyunda olan lejyonları görüp liderleri ile konuşma şansına sahibsiniz.Ne kadar useri olduğu lideri kim olduğu vs hepsimi görebilirsiniz.
Lejyon Crest yine knighttan gelen bir özellik diyebiliriz.Lejyonumuza bir simge atayabiliyoruz.Kolaylıkla zorlanan arkadaşların olacağını sanmıyor.
Legion Cape pelerinimizi aldığımız alan tabiki yine pelerinimize sahip olmamız için lejyonumuzun 3 lwl olması gerekiyor.Alacağımız pelerinin de parasını ödemek durumundayız tabiki :).
Evet arkadaşlar en önemli yer burası sanırım KİMGDOM ONLİNE da ve oyundaki lejyon sisteminde Form an alliance evet arkadaşlar bu bölümde kendi müttefik lejyonlarınızı seçiyorsunuz büyük bir birlik haline geliyorsunuz ve diğer krallıklara lejyonlara büyük göz dağları verebilirsiniz bunun sayesinde burası tamamen sizin lejyonunuzun diploması sayfası diyebiliriz arkadaşlar.
Mercenary Board dan bahsetmiştik tekrardan bahsetmeye gerek olmadığını düşüyorum.
Legion Help burdan kafasına takılanı öğrenebilirsiniz.
LEJYON 3 LWL OLDUĞUNDA BAHSETTİĞİM SAYFALARIN TEK TEK AÇIKLAMASI YAPILACAKTIR ARKADAŞLAR.

0 yorum :

Yorum Gönder